CV-samtale og kompetenceafklaring

CV-samtale
Hos POULSEN har du mulighed for at få en personlig samtale, hvor vi gennemgår dit CV og dine jobmuligheder samt kommer med råd og vejledning omkring udformning af dit CV. Dette sikrer samtidigt optagelse i POULSEN CV-database

Få dine kompetencer sort på hvidt
POULSEN tilbyder også personlighedstest og efterfølgende karrieresamtale. I denne proces får du klarlagt dine personlige kompetencer og karrieremuligheder.

Vi benytter Nordens mest anvendte analyseværktøj, som giver dig et uddybende indblik i sammensætningen af din personlighed. Det klæder dig bedre på til din fremtidige jobsøgning.

 

Udtalelse fra en kandidat der har købt et coachingforløb med personligheds-, intelligentest og efterfølgende karrieresamtale.

Min coach var John Vagn Kristensen. I denne proces er mine personlige kompetencer og karrieremuligheder blevet klarlagt. Profil og test blev der givet feedback på i forbindelse med det første af de 3 coachingmøder, som vi afholdte.

Møderne blev styret professionelt af John. Under forløbet sikrede John hele tiden, at mine ønsker til forløbet blev indfriet, samtidigt med han sørgede for at udfordre mig på områder, som var ”vanskelige” at tale om. Det var befriende og meget givende, at have John som jobcoach.

Under forløbet var John ikke styret af klokken, hvilket betyder jeg har fået meget mere tid end de 6 timer vi har afregnet. Under forløbet og her efterfølgende har jeg mulighed for at kontakte John for yderlige sparring pr. mail eller telefon uden det udløser yderligere betaling.

Det er personberigende og opløftende, at der var en ekstrem god kemi mellem John og mig. Jeg kan på det varmeste opfordre andre til, at tage coachingforløb med POULSEN – det har været en super investering i min fremtid og er sikker på det også vil blive sådan for andre.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger af POULSEN / John Vagn.

Med venlig hilsen

Flemming Søndergaard Davidsen


Kontakt POULSEN for yderligere information.