Vist på TV2 News

Aktive spots på TV2 News

Se mere på POULSEN-job.dk - Eller kontakt os gerne på tlf. 7539 3431

Afsluttede spots på TV2 News

Hytor søger en Supply Chain Manager og en Salgschef

Hytor søger en Supply Chain Manager og en Salgschef som skal tage et overordnet ansvar for udarbejdelse og eksekvering af salgsstrategien. Stå for den daglige ledelse af Supply Chain funktionen, så alle afdelinger yder optimalt. Læs mere om dit nye job som Supply Chain Manager eller Salgschef hos HYTOR Fluid Solution og HYTOR Group på POULSEN-job.dk

LandboSyd søger adm. direktør

Kan du stå i spidsen for en dynamisk og ambitiøs rådgivningsvirksomhed? Er du en synlig og stærk profil og motiveres du af at være leder for ledere samtidig med, at du er primus motor i udvikling og implementering af en ny strategi, så har du nu muligheden for at blive adm. direktør for LandboSyd. Søg stillingen på: https://lnkd.in/dkjGuC9 For yderligere oplysninger, kontakt POULSEN på 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

TRESU søger category manager

TRESU Group søger en Category Manager til electrical purchasing Du får ansvaret for at udvikle vores store indkøbsportefølje og drive det strategiske indkøb med fokus på optimering af relationer og resultater. Læs mere om dit nye job som category manager inden for Electrical components and Automation på POULSEN-job.dk

Vestjysk søger direktør til erhvervspolitisk forening og rådgivningsvirksomhed

Motiverende direktør med livserfaring til ledelse og udvikling af både organisation og forening. Vil du være med til at sikre landbrugets politiske indflydelse og sikre vestjyske landbrug og følgeerhverv en kvalificeret faglig rådgivning? Kan du lede en organisation, der skal udvikle både sig selv, sine ydelser og sine medarbejdere i takt med ændrede krav fra medlemmer, kunder og samfundet generelt? Så kan du være den nye direktør, vi søger til landboforeningen og rådgivningsvirksomheden vestjysk.

Kolding Herreds Landbrugsforening søger regnskabs- og revisorassistenter

Vi har travlt og søger medarbejdere, der har blik for detaljen samt interesse i at arbejde i en virksomhed, hvor værdierne er åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Ud over en faglig uddannelse som revisor-/regnskabsassistent har du flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller et landbrugscenter. Kolding Herreds Landbrugsforening er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for skabe din egen platform med stor grad af frihed til at tage selvstændige beslutninger.

Driftsdirektør til historisk gods med professionelt land- og skovbrug, Hvidkilde Gods ved Svendborg

Driftsdirektør med økonomisk indsigt og strategisk forståelse til Hvidkilde Gods på Sydfyn. Vil du være ansvarlig for den daglige drift af virksomheden Hvidkilde Gods, der omfatter både jord- og skovbrug samt boligudlejning? Kan du desuden, med både hjerne og hjerte på rette sted, være en fortrolig og kompetent sparringspartner for godsejeren i den fortsatte strategiske udvikling af godset og de forskellige dele af forretningen? Så kan du være den driftsdirektør, vi søger til en af Danmarks smukkest beliggende virksomheder med en lang og stolt historie.

Thise Mejeri søger 2 medarbejdere

Thise Mejeri søger 2 medarbejdere, der med drive og strategisk fokus kan positionere Thise Mejeris passion for god smag og økologi både nationalt og internationalt. Læs mere om dit nye job hos Thise som Export Key Account Manager eller Key Account Manager her på POULSEN-job.dk

Statsautoriseret revisor VL Revision, vestjysk i Ringkøbing

Udviklingsorienteret revisor med lyst til at drive udviklingen af ambitiøs virksomhed. Vil du være med til at udvikle en allerede velfungerende og ambitiøs vækstvirksomhed hvor work/life balance og kompetent rådgivning har stor fokus? Nyder du at gå forrest, og er du både omhyggelig, kvalitets- og ansvarsbevidst? Så kan du være den statsautoriserede revisor, og måske daglige leder og medejer, vi søger til VL Revision, som er en del af vestjysk. kontakt POULSEN på 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.