Sammenhæng sikrer succes

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der skal fungere, og levere, i den. Sammenhæng giver mening og retning. Og det avler tryghed, tillid og troværdighed, både i, og til, virksomheden. 

En sammenhængende proces

Sammenhæng er også fundamentet for den proces, vi bruger for at rekruttere og fastholde de kompetencer og mennesker, din virksomhed har brug for. Princippet er én kunde – én konsulent. Fra start til slut. Det sikrer både kunder og kandidater en sammenhængende proces, som vi i øvrigt altid driver efter samme velafprøvede koncept, der omfatter både analyse, kompetanceafklaring og kognitive tests. Derfor er der også sammenhæng i vores egen forretning, som har mange tilbagevendende kunder og kandidater. 

Det rigtige match

Vi sætter os grundigt ind i både kundens og kandidaternes situation, før vi bringer dem sammen. Vi elsker at skille tingene ad, og vi brænder for at samle dem rigtigt. At gennemskue kompleksiteten i både virksomheder og mennesker og finde det helt rigtige match.

Kandidaten skal passe ind i virksomhedens sammenhæng, og virksomheden i kandidatens. Det handler ikke kun om at finde den rigtige kandidat til virksomheden, men også om at finde den rigtige virksomhed til kandidaten. Ellers kommer det aldrig til at hænge sammen. Men en fastholdelsesprocent meget tæt på de 100 fortæller os, at vi har forstået sammenhængen. 

Sammenhæng mellem sælgere og købere af virksomheder

Rekruttering handler kort og godt om at finde det rigtige match mellem kandidat og virksomhed. Det hænger godt sammen med POULSENs andet forretningsområde, virksomhedsformidling, som handler om at finde det rigtige match mellem køber og sælger. Her er POULSEN den neutrale og professionelle formidler, der sikrer en god dialog og skaber rammerne om en god handel for begge parter.

Hos POULSEN skaber vi sammenhænge ud fra tillid, kompetencer og høj moral i enhver relation. Derfor består vores team af veluddannede og erfarne konsulenter med forskellig baggrund og kompetencer samt erfaring med at bo og arbejde i udlandet.

 

Helt grundlæggende tror vi på, at sammenhæng sikrer succes – for mennesker såvel som for virksomheder.

Det er sådan, vi arbejder.

Det er det, vi leverer.