Sammenhæng sikrer succes

Hos POULSEN tror vi på, at sammenhæng er fundamentet for at udvikle både virksomheder og mennesker. Sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Sammenhæng mellem virksomhedens kultur og de mennesker, der skal fungere, og levere, i den. Sammenhæng giver mening og retning. Og det avler tryghed, tillid og troværdighed, både i, og til, virksomheden. 

Sammenhæng er også fundamentet for den proces, vi bruger for at rekruttere og fastholde de kompetencer og mennesker, din virksomhed har brug for. Princippet er én kunde – én konsulent. Fra start til slut. Det sikrer både kunder og kandidater en sammenhængende proces, som vi i øvrigt altid driver efter samme velafprøvede koncept, der omfatter både analyse, kompetenceafklaring og kognitive tests. Derfor er der også sammenhæng i vores egen forretning, som har mange tilbagevendende kunder og kandidater. 

Vi sætter os grundigt ind i både kundens og kandidaternes situation, før vi bringer dem sammen. Vi elsker at skille tingene ad, og vi brænder for at samle dem rigtigt. At gennemskue kompleksiteten i både virksomheder og mennesker og finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Kandidaten skal passe ind i virksomhedens sammenhæng, og virksomheden i kandidatens. Det handler ikke kun om at finde den rigtige kandidat til virksomheden, men også om at finde den rigtige virksomhed til kandidaten. Ellers kommer det aldrig til at hænge sammen. Men en fastholdelsesprocent meget tæt på de 100 fortæller os, at vi har forstået sammenhængen. 

Sammenhæng mellem sælgere og købere af virksomheder

Når det gælder virksomhedsformidling, handler det om at finde det rigtige match mellem køber og sælger. Her er POULSEN den neutrale og professionelle formidler, der sikrer en god dialog og skaber rammerne om en god handel for begge parter.

Sammenhæng mellem forretningsplaner og mennesker i virksomheden

Vi tilbyder rådgivning og træning, der skal gøre dig og din virksomhed klar til at møde forretningsmæssige udfordringer og udnytte vækstmuligheder. Vi hjælper med at udvikle virksomheden gennem udarbejdelse, implementering og eksekvering af strategi og skabe sammenhæng mellem planerne og de mennesker, der skal eksekvere på dem. For at nå de strategiske målsætninger er det væsentligt, at de rette kompetencer er til stede og løbende bliver udviklet, og at den ønskede adfærd bliver fremelsket og positivt dyrket for at fremme kulturen. 

Vi skaber sammenhænge ud fra tillid, kompetencer og høj moral i enhver relation. Derfor består vores team af veluddannede og erfarne konsulenter med forskellig baggrund og kompetencer samt erfaring med at bo og arbejde i udlandet.

 Helt grundlæggende tror vi på, at sammenhæng sikrer succes – for mennesker såvel som for virksomheder. Det er sådan, vi arbejder. Det er det, vi leverer.

 

Se vores korte video om hvordan POULSEN dækker din virksomheds behov igennem hele dens livscyklus.