Vores kompetencer

Sådan skaber vi sammenhæng i din virksomhed

Vores primære kompetence er at skabe og sikre sammenhæng. Det gør vi gennem rekruttering, virksomhedsformidling og Management Consulting.

Når vi rekrutterer nye direktører, ledere, nøglemedarbejdere og bestyrelsesmedlemmer til førende virksomheder i hele Danmark, sker det i en sammenhængende proces, som giver mening for både virksomheden og kandidaterne. Det betyder blandt andet, at du har én og samme kontaktperson hos POULSEN gennem hele forløbet, og at vi altid benytter de samme velafprøvede tests og metoder, som har gjort os til mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner.

Vi arbejder også for at skabe sammenhæng mellem virksomhedens strategi og de kompetencer, der skal til for at eksekvere den. Mellem virksomhedens kultur og værdier, og det menneske, der skal trives og præstere i den. Og sammenhæng mellem professionelle og personlige kompetencer og ønsker for kandidaten. Når det hænger sammen, giver det mening.

Vores kompetencer og årelange erfaring med rekruttering betyder, at vi også fungerer som betroet sparrings- og udviklingspartner for både private og offentlige virksomheder på en lang række relaterede områder som:

Ledelse og personaleforhold, hvor vi blandt andet gennemfører årlige kompetence-udviklingssamtaler, trivselsanalyser og seminarer for både ledere og medarbejdere.

Lederudvikling, som du kan læse mere om her

Forretningsudvikling, hvor vi eksempelvis faciliterer eller deltager i virksomhedens strategiprocesser, effektiviseringer og forhandlinger af franchise og samhandelsaftaler samt udarbejder ledelsesstrategier og forretningsplaner.

Strategiudvikling, hvor vi analyserer og afdækker strategiske muligheder og udfordringer, udarbejder handlings- og implementeringsplaner og hjælper med at rekruttere til, og facilitere, virksomhedens bestyrelse.

Virksomhedsformidling, som du kan læse mere om her.

Outplacement, hvor vi sikrer en konstruktiv og ordentlig proces når virksomhedens og medarbejderens veje må skilles. Læs mere her.

Bliv inspirereret af temaer i vores erhvervsklummer på FINANS:

Succession og virksomhedsformidling: Har din virksomhed arvefølgen på plads?

Brug af testværktøjer blandt unge i Generation Z: Testværktøjer hjælper de unge med at vælge karrierevej

ESG og diversitet: Styrk mangfoldigheden og skab bedre resultater

Køb og salg af landbrugsvirksomheder bevæger sig i nye retninger: Virksomheden skal gøres klar til salg i tide

 

undefined