Boldsen bliver partner i POULSEN som er klar til vækst

10. januar 2024

Konsulentvirksomheden POULSEN i Holsted har pr. 1. januar 2024 udvidet ejerkredsen, da Joachim Boldsen er trådt ind som partner. Samtidig viser POULSEN med en ny treårig strategiplan vilje og finansiel styrke til vækst.

 

 

- POULSEN har som virksomhed været gennem en markant udvikling siden etableringen i 2005. Det er med stor glæde og stolthed, jeg nu har fået en partner ind, der kan se potentialet i POULSEN, og som ønsker at videreudvikle og drive virksomheden sammen med mig. Vi skal ikke være de største, men vi skal være de bedste, og vi tror på, at sammenhæng sikrer succes, siger grundlægger Leif Poulsen.

- Med udgangspunkt i POULSENs stærke brand ønsker vi at tage virksomheden til næste niveau gennem udvikling af virksomhedens tre forretningsben: Rekruttering, virksomhedsformidling og Management Consulting. Vi har klare vækstambitioner, siger Joachim Boldsen, partner/direktør, Virksomhedsformidling & International rekruttering.

Virksomhedsformidling spiller en stigende rolle

POULSEN har løbende fået tilført nye kompetencer og styrket sin konkurrenceevne – blandt andet er ESG og øget fokus på diversitet og social ansvarlighed vigtige elementer i den nye vækststrategi. Ligeledes kommer virksomhedsformidling til at spille en stigende rolle. Her fungerer POULSEN som den neutrale og professionelle formidler i forbindelse med køb og salg af virksomheder.

- Et stort antal ejerledede virksomheder står foran ejerskifte i de kommende år. Det er en stor beslutning for indehaveren, og der følger mange detaljer og formaliteter med. Her tager POULSEN hånd om processen og følger handlen helt til dørs. Vi har en emnebank med mange potentielle købere, og vi har et stort netværk af advokater, revisorer og banker, som vi samarbejder med. Vi sikrer en god dialog og skaber rammerne om en god handel for både sælger og køber, pointerer Joachim Boldsen, partner/direktør, Virksomhedsformidling & International rekruttering.

Og inden det måtte komme til et eventuelt salg af den enkelte virksomhed, har POULSEN alle muligheder for at hjælpe med forretningsudvikling undervejs.

- Vi synes, vi har en komplet forretning, da vi med rekruttering, virksomhedsformidling og Management Consulting dækker den enkelte virksomheds behov bredt. Enhver virksomhed har jo sin egen livscyklus, og med tillægsydelser som outplacement, lederudvikling og rekruttering til bestyrelser – alle gennem brug af testværktøjer som kompetenceprofil og kognitive test – kan vi supportere virksomheden, uanset hvilket stadie den befinder sig på, understreger Leif Poulsen, der fremover er partner/direktør, Rekruttering i Danmark & administration.

  

Hvis du ønsker at høre mere om ejerskabet eller vores kompetencer, er du velkommen til at tage kontakt til:


Leif Poulsen, Partner/Direktør, Rekruttering i Danmark & administration - 
tlf. 7539 3431 - mobil 2482 3431
Joachim Boldsen, Partner/direktør, Virksomhedsformidling & International rekruttering - mobil 4178 2547