Management Consulting

I POULSEN tilbyder vi rådgivning og træning indenfor forskellige områder, som alle har til formål at gøre vores kunder klar, til at møde de forretningsmæssige udfordringer og muligheder for at skabe vækst.

 

Vores mantra er ”Sammenhæng” og gennem vores ydelser, uanset om det er at finde de rette personer og kompetencer til en bestemt jobposition eller at hjælpe med at udvikle virksomheden gennem eksempelvis udarbejdelse og implementering af strategien, så skal der være sammenhæng mellem planerne, og de mennesker der skal eksekvere på dem.

For at nå de strategiske målsætninger er det væsentligt, at de rette kompetencer er tilstede og løbende bliver udviklet samt, at den ønskede adfærd bliver fremelsket og positivt dyrket for at fremme kulturen.

 

Grundlæggende tilbyder vi fire konkrete ydelser indenfor Management Consulting, illustreret ved den trekantede illustration nedenstående. 

 

  1. Udarbejdelse, implementering og eksekvering af jeres vinderstrategi, indeholdende mission, vision, strategiske fokusområder, målsætninger og konkrete indsatser koblet til målsætningerne
  2. Ledelses- og/eller salgsudvikling, herunder træning med fokus på at styrke kompetencerne - uanset om det er ledelse af medarbejdere og/eller kunder
  3. Kultur og adfærd der skal sikre, at virksomheden har den rette tilgang til at eksekvere på de strategiske indsatser både internt og eksternt, samtidigt med at medarbejdere og virksomheden trives

 

Læs nedenstående om de enkelte ydelser, og hvilken værdi det kan tilføre netop din virksomhed

 

I POULSEN skaber vi sammenhæng mellem de tre væsentligste elementer, der skal være tilstede for at kunne skabe de ønskede resultater.

  • Strategi
  • Kompetencer
  • Kultur
undefined