Julen er målstregen, der aldrig flytter sig

14. december 2021

Lad os bare sige det, som det er: Det har været endnu et underligt år. Enden på coronapandemien er åbenbart som en målstreg, der bliver ved med at flytte sig. Vi knokler derudad for at nå den, og bedst som vi tror, vi er ved at være der, så flytter den sig igen.

Lad det være en påmindelse til os alle om, at selvom vi også til hverdag knokler for at nå vores mål, skal vi huske at stoppe op en gang imellem. Og så er det godt, der er noget, der aldrig flytter sig. Julen kommer, uanset om vi er klar eller ej. Og heldigvis for det. I tider som disse har vi for alvor brug for noget, der er, som det plejer at være. Noget vi kan holde os til, glæde os til – og glæde os over. Noget, der får os til at skifte helt ned i gear og minder os om det, der i virkeligheden betyder noget: Tid og hinanden. Derfor er julen kærkommen.

Når vi sidder og ser tilbage på endnu et underligt og uforudsigeligt år, er der heldigvis også ting, vi kan glæde os over. Hos POULSEN ser vi tilbage på 2021 med glæde og stolthed. Vi har hjulpet danske virksomheder med at besætte flere end 130 stillinger og det vel at mærke med en fastholdelsesprocent på 97.

Det sidste er vi særligt stolte af, for det fortæller os, at vi efter mere end 16 år i markedet har opbygget en virksomhed og nogle processer, der virker. Vi har skabt den sammenhæng i vores eget hus, som vi også stræber efter at skabe for både kunder og kandidater.

Sammenhæng sikrer succes!

Og nu er det tid til for en stund at nyde helt andre sammenhænge, nemlig familie og venner fra nær og fjern.

Alle hos POULSEN ønsker kandidater, kunder og andre venner af huset en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk eller på tlf. 7539 3431.