Her er din vej til drømmejobbet

13. oktober 2021

Af Leif Poulsen

Dine muligheder for et job- eller karriereskifte har sjældent været bedre, end de er lige nu. Økonomien buldrer derudad, og langt de fleste virksomheder har rygende travlt. Derfor er mange af dem på jagt efter nye ledere og medarbejdere. Hvis du vil udforske de muligheder, det giver dig, så opret din profil i POULSENs kandidatbase og kom tættere på drømmejobbet.

Hos POULSEN tror vi på, at vores fornemste opgave er at skabe sammenhæng mellem virksomheders og menneskers behov for udfordringer, udvikling og vækst. Med andre ord: Sammenhæng mellem kunder og kandidater.

POULSENs kunder tæller virksomheder i mange forskellige brancher og størrelser, og netop nu leder rigtig mange af dem med lys og lygte efter både ledere, specialister og andre kandidater.

Hvis du er nysgerrig på de mange muligheder, der er for dig som kandidat lige nu, fra topledelse over funktionsledelse til specialiststillinger, så opret dig i vores kandidatbase. Gå til ”Stillinger” på poulsenjob.dk og klik på ”Gå til jobagent” eller klik her for at gå direkte til oprettelse af din profil. Dine oplysninger er naturligvis GDPR-sikrede og vil aldrig blive videregivet uden dit specifikke samtykke.

Hvis der er en klar sammenhæng mellem din profil og en ledig stilling hos en af vores kunder, kan der ske to ting:

  1. Du bliver gjort opmærksom på, at der er en ledig stilling, der matcher din profil. Herefter kan du søge stillingen på helt normal vis.
  2. POULSEN får en rekrutteringsopgave, hvor virksomheden gerne vil være anonym, og dine kompetencer matcher kundens ønsker. Så kontakter vi dig, og hvis du er interesseret, etablerer vi et forløb.

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for dig at oprette din profil i vores kandidatbase, og du kan når som helst lukke profilen igen, hvis du ønsker det.

Er du arbejdsgiver?
Hvis din virksomhed er på jagt efter en bestemt profil til en ledig stilling, kan du kontakte en af POULSENs rekrutteringskonsulenter, som kan søge efter en sammenhæng med kandidater i databasen.

Hvis du har spørgsmål til vores kandidatbase, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@poulsen-job.dk eller tlf. 7539 3431.