Rekruttering Bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsesmedlemmer

​En god bestyrelse for din virksomhed bør sammensættes således, at den samlede kompetence dækker virksomhedens behov for viden og erfaring, og derigennem kan skabe værdi for virksomheden.

Derfor er det væsentligt, at dine bestyrelsesmedlemmer rekrutteres gennem professionelle procedurer, og på grundlag af seriøse overvejelser om kompetencebehovet i din bestyrelse.

POULSEN rekrutterer bestyrelsesmedlemmer, der ser det som deres vigtigste rolle og med en helhjertet interesse at involvere sig i virksomhedens udfordringer og dermed være med til at bringe merværdi til virksomheden.

God kemi og de rette kompetencer i bestyrelseslokalet er altafgørende, hvis du vil have optimal værdi ud af din professionelle bestyrelse. Struktur og løbende selv-evaluering spiller også ind.​

Hos POULSEN bruger vi testværktøjer fra Garuda, som er nogle af nordens mest anvendte til samtale og personanalyse. Disse kombinerer vi ofte med en logisk test fra People Test Systems. People Test Logik (PTL) afdækker otte forskellige områder indenfor matematisk/logisk intelligens samt en samlet intelligensscore. Testen er godkendt af MENSA.

For at give os det mest optimale fundament for at lave en grundig personvurdering anbefaler vi vores kunder, at topkandidaterne til en bestyrelse bliver testet. Anvendelsen af test er sammen med andre værktøjer med til at give tryghed og sikkerhed i udvælgelsen af den rigtige bestyrelsesmedlem.

Kompetenceprofilen tester kandidatens grad af præference for en række personlighedstræk, som er fordelt på Hoved-Hjerte-Ben Modellen - se mere under Garuda Kompetenceprofil.