undefined

 

I POULSEN hjælper vi organisationer med at skabe sammenhæng mellem salgsbudgetter, indsatser og realiserede resultater.

 

Salgstræning BtB, giver salgsorganisationen de nødvendige værktøjer og metoder, der vil hjælpe med at øge salget. Vi hører ofte, at det ikke handler om at sælge produkter, men om at sælge værdi, som giver kunden et relevant udbytte i forhold til de behov som kunden har. Det er vi enige i hos POULSEN, men en sælger der ikke kender sit produkt, får svært ved at argumentere for værdien af sine produkter og ydelser. Derfor sætter vi os altid ind i det produkt, den løsning, serviceydelse eller lignende, som salget drejer sig om. Uanset om du arbejder indenfor detail-, foodservice-, produktions-, rådgivningsvirksomhed eller lignende, skal værktøjer og metoder kunne relateres direkte til kundens hverdag.

 

POULSENs salgstilgang indeholder de nyeste metoder indenfor spørgeteknik, præsentationsteknik, kommunikation, screening, lukning af salget osv. Udover at få værktøjer og metoder, så træner vi hvordan de skal anvendes, således de direkte kan overføres kunden.

 

POULSEN arbejder med salg på flere niveauer fra den nye sælger til erfarne Senior Key Account Managers indenfor forskellige temaer.

Herunder eksempelvis:

  • Tender Management
  • Opsøgende salg
  • Mersalg
  • Trusted Advisor (Relationsbaseret salg)
  • Challenger Selling (At turde udfordre kunden med nye indsigter).

 

Uanset hvilken salgsudfordring eller ønske I har om at blive endnu bedre, få ny inspiration eller lignende, så kontakt POULSEN, så tager vi en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed