POULSENs database for kandidater

22. marts 2019

I dagens Danmark er der en del personer, som overvejer at skifte job. Når POULSEN taler med en kandidat, viser det sig ofte, at årsagen til dette ønske kan være af forskellig karaktér:

Hyppigst nævnt er trangen til at blive mere udfordret i jobbet. ”Dårlig ledelse”, ”dårligt psykisk arbejdsmiljø”, rigide organisationsstrukturer og ”der er for langt fra idé til beslutninger” er andre nævnte årsager.

Endeligt er der naturligvis ønsker om geografi – mindre tid på landevej, ønske om mere i løn og andre mere specielle årsager.

 

Overvejer DU et jobskifte..?

POULSEN klienter er meget forskellige virksomhedstyper og –størrelser. Disse søger ofte kandidater til meget varierende stillinger – og på forskellige niveauer. Fra topledelse over generelle - til meget specialiserede positioner.

På POULSENs hjemmeside kan du under ”Stillinger” oprette en profil på knappen ”Gå til jobagent”, eller via linket her, https://app.jobmatchprofile.com/jaWRSX6. Her er du GDPR-sikret – og dit navn vil ALDRIG blive givet videre til en klient uden at du har givet yderligere tilsagn. Er der et potentielt match med en arbejdsgiver, kan der ske 2 ting:

  1. Du bliver gjort opmærksom på, at der nu er opslået en annonce, som helt eller delvist passer til din profil – og at du kan overveje at søge den på almindelig vis.
  2. POULSEN får en rekrutteringsopgave, hvor virksomheden gerne vil være anonym, men hvor dine kompetencer i høj grad svarer til denne klients ønsker. Her kontaktes du af POULSEN og hvis du derefter er interesseret, etableres et forløb.

Oprettelse af din profil i kandidatdatabasen er naturligvis omkostningsfri og du kan når-som-helst lukke din profil, hvis dette er ønskeligt.

 

Er du arbejdsgiver…?

Hvis du som ”hiring manager” står i en situation, hvor en ansættelse af en speciel profil er påtrængende, kan du kontakte POULSEN og tage en snak med én af POULSENs rekrutteringskonsulenter. Måske kan der, efter en søgning i databasen, være et muligt potentielt match. Der aftales derefter et forløb.

Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk, eller på tlf. 7539 3431.