Overvejer DU et jobskifte..?

09. juni 2021

Artikel udarbejdet af Leif Poulsen

POULSEN klienter er meget forskellige virksomhedstyper og –størrelser. Disse søger ofte kandidater til meget varierende stillinger – og på forskellige niveauer. Fra topledelse over generelle - til meget specialiserede positioner.

På POULSENs hjemmeside kan du under ”Stillinger” oprette en profil på knappen ”Gå til jobagent”, eller via linket her, https://app.jobmatchprofile.com/jaWRSX6. Her er du GDPR-sikret – og dit navn vil ALDRIG blive givet videre til en klient uden at du har givet yderligere tilsagn. Er der et potentielt match med en arbejdsgiver, kan der ske 2 ting:

  1. Du bliver gjort opmærksom på, at der nu er opslået en annonce, som helt eller delvist passer til din profil – og at du kan overveje at søge den på almindelig vis.
  2. POULSEN får en rekrutteringsopgave, hvor virksomheden gerne vil være anonym, men hvor dine kompetencer i høj grad svarer til denne klients ønsker. Her kontaktes du af POULSEN og hvis du derefter er interesseret, etableres et forløb.

Oprettelse af din profil i kandidatdatabasen er naturligvis omkostningsfri og du kan når-som-helst lukke din profil, hvis dette er ønskeligt.

Er du arbejdsgiver…?

Hvis du som ”hiring manager” står i en situation, hvor en ansættelse af en speciel profil er påtrængende, kan du kontakte POULSEN og tage en snak med én af POULSENs rekrutteringskonsulenter. Måske kan der, efter en søgning i databasen, være et muligt potentielt match. Der aftales derefter et forløb.

Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk eller på tlf. 7539 3431.