Nøglen til ejer- eller generationsskifte

23. januar 2020

Artikel udarbejdet af Leif Poulsen

 

Ifølge en ny rapport fra Center for Ejerledede Virksomheder ved Copenhagen Business School er det op mod 13.000 ejerledede virksomheder, der inden for en kort årrække skal gennem et ejer- eller generationsskifte.

I forbindelse med et ejerskifte er der mange detaljer og formaliteter, der skal ordnes. Her tager POULSEN Virksomhedsformidling hånd om processen og følger handlen helt til dørs.

Når kontakten til en køber/koncern/sælger er skabt, optræder vi som den neutrale formidler. Det er en fordel for begge parter, da det skaber de bedste rammer for en god kommunikation og dermed den bedste handel.

Udfordringerne i en salgsproces undervurderes let. Virksomheder er ikke ens, og det kræver erfaring, indsigt og viden at håndtere salgsprocessen succesfuldt. 

POULSEN Virksomhedsformidling har en omfangsrig emnebank med mange potentielle købere. Endvidere har vi et stort netværk af advokater, revisorer og banker, som vi samarbejder med. Hvad enten du ønsker at købe eller sælge, er du altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.

POULSEN Virksomhedsformidling anbefaler sælger/køber test i forbindelse med en handel, kemien er altafgørende for succes!

Hos POULSEN Virksomhedsformidling bruger vi testværktøjer fra Garuda, som er nogle af nordens mest anvendte til samtale og personanalyse. Disse kombinerer vi ofte med en logisk test fra People Test Systems. People Test Logik (PTL) afdækker otte forskellige områder indenfor matematisk/logisk intelligens samt en samlet intelligensscore. Testen er godkendt af MENSA.

Har du spørgsmål til ovennævnte, kan du kontakte POULSEN på kontakt@poulsen-job.dk eller på tlf. 7539 3431.