Pressemeddelelser

16.10.2017
"Hvad er min virksomhed værd?"

Har du et A/S eller et ApS med 4-5 års regnskabstal, kan POULSEN tilbyde dig en indikativ værdiansættelse til kun kr. 9.500,00 ekskl. moms. Værdiansættelsen foregår med udgangspunkt i EBITA-modellen og dine regnskabstal.

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Direktør Leif Poulsen

Tel. 7539 3431 / 2482 3431 

06.04.2017
POULSEN`s fantastiske opfølgningsværktøj - Onboarding

POULSEN rekrutterer for alle typer virksomheder. Nogle af disse klienter har grundige og vidtgående procedurer for modtagelse af nye medarbejdere – andre modtager dem måske mindre struktureret. Det kan dog generelt være en god idé at sikre sig, at en ny medarbejder føler sig hjemme – ved at medarbejderen får regler og formaliteter forklaret så ingen misforståelser opstår.

Onboarding er den proces, hvor en virksomhed struktureret ”tager imod” en ny medarbejder og får vedkommende til at føle sig ”med på holdet”.

For at gøre samarbejdet mellem den nye medarbejder og lederen/teamet optimalt, tilbyder POULSEN at levere en rapport til både medarbejder og leder omhandlende, hvilke anbefalinger, som begge parter har gavn af at følge. Onboarding-anbefalingerne vil tage udgangspunkt i den personlighedstest, som er blevet gennemført i rekrutteringsprocessen.

Alle er jo glade, når der er fundet en længe ønsket medarbejder til en virksomhed.

Det ér den helt rigtige person med de rette faglige og personlige kompetencer, som passer ind i virksomheden og specielt det team, som hun/han skal arbejde effektivt i – i lang tid fremover.

En fælles forståelse for anbefalingspunkterne i POULSENs Onboarding-rapport vil bidrage til at sikre en øget tryghed for, at alle er enige om fremtiden.

Dermed kan du og din nye medarbejder afstemme disse anbefalinger over en længere periode - ikke blot ved tiltrædelsen – men også ved kommende statusmøder (MUS eller lignende).

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Direktør Leif Poulsen

Tel. 7539 3431 / 2482 3431 

Chefkonsulent John Vagn Kristensen

Tel. 7539 3431 / 5182 5171